Hakutulokset

1555 osumaa kohteelle
Categoría
Vapaa-ajankeskukset ja matkailunähtävyydet
Titular

Parque Marítimo César Manrique

César Manrique suunnittelema Parque Marítimo sijaitsee Teneriffan pääkaupungin Santa Cruz de Tenerifen rannikolla. Sieltä on upeat näkymät Santiago Calatravan suunnittelemaan auditorioon, palmupuutarhaan ja merelle. Puistoon pääsee kätevästi autolla ja julkisilla kulkuvälineillä, ja pysäköintitilaa on runsaasti. Meripuistossa on kolme merivesiallasta, ravintoloita, terasseja, pukuhuoneita, joissa on lämmintä vettä, ja alueita auringon ottamiseen.

Categoría
Vapaa-ajankeskukset ja matkailunähtävyydet
Titular

Aqualava Waterpark

Aqualava Waterpark sijaitsee Relaxia Lanzasur Club -lomakohteessa. Lanzaroten eteläosassa, Playa Blancassa sijaitseva vesipuisto on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää lepo ja hauskanpito. Vaikka vesipuisto on avoinna yleisölle, vain lomakeskuksessa asuvat vieraat saavat käyttää palveluja maksutta. Sen lisäksi että voit pitää hauskaa vesiliukumäissä ja laitteissa, voit myös pelata pienoisgolfia, rentoutua kylpylässä, nauttia iltaisin viihteestä ja tehdä ostoksia valintamyymälässä. Lomakeskus on täydellinen paikka viettää ikimuistoinen perheloma.

Categoría
Vapaa-ajankeskukset ja matkailunähtävyydet
Titular

Oasis Lago Tauriton vesipuisto

Oasis Lago Taurito sopii täydellisesti rentoutumiseen ja hauskanpitoon, sillä siellä on monipuolisesti koko perheen tarpeita vastaavia palveluja ja tiloja sekä upea vesipuisto lapsille. Rannalla, lähellä Puerto de Mogánin venesatamaa Gran Canarian eteläosassa sijaitseva puisto sopii täydellisesti omien akkujen lataamiseen ja voimien palauttamiseen loman aikana.

Luonto

Luonnollinen hyvinvointi Kanariansaarilla

Kanariansaaret ovat ihanteellinen kohde uudistua sisältä ja ulkoa poikkeuksellisissa olosuhteissa.

Categoría
Vapaa-ajankeskukset ja matkailunähtävyydet
Titular

Casa de Los Balcones

Teneriffan pohjoisosassa, La Orotavan historiallisessa keskustassa on 1600-luvulta peräisin oleva arkkitehtoninen helmi, jonka puusta veistetyt parvekkeet kauniine kukkakoristeineen kiinnittävät ohikulkijoiden huomion. Sisällä vierailijat voivat tutustua kauniiseen kanariansaarelaiseen patioon, jonka ympärillä on esillä tyypillisiä kanariansaarelaisia käsitöitä viininvalmistuksesta kudonta- ja koritöihin. Rakennuksen eri huoneissa voi tutustua perinteisten käsitöiden tekotapaan ja elämään saarilla kaksisataa vuotta sitten.

Categoría
Vapaa-ajankeskukset ja matkailunähtävyydet
Titular

Angry Birds Activity Park

Angry Birds Activity Park is het enige park in Zuid-Europa met de licentie van het welbekende spel voor mobiele telefoons. Het activiteitenpark werd ontworpen om de vitaliteit van de kinderen te ontplooien door middel van een dynamiek waarbij sport en amusement samengebracht worden. Daarom is elke speelzone ontwikkeld om de lichaamsactiviteit volgens leeftijdsgroep te stimuleren. Een ludiek paradijs in Mogán in het Zuiden van Gran Canaria om de fysieke ontplooiing van kinderen te verbeteren met de ganse familie.

Categoría
Vapaa-ajankeskukset ja matkailunähtävyydet
Titular

Forestal Park

Kiipeilyä korkeissa puissa, männyntuoksuinen ilma ja valtamereen sulautuva puumeri... Forestal Park sijaitsee Teneriffan pohjoisosassa, La Esperanzan metsässä. Se on virkistysalue, jossa voi pitää hauskaa ja seikkailla korkealle kiinnitettyjen köysien ja vaijerien avulla. Ikivanhojen puiden keskellä sijaitseva Forestal Park on uskomaton paikka, jossa voi viettää tavallisesta poikkeavan päivän upeassa luonnossa.

Categoría
Vapaa-ajankeskukset ja matkailunähtävyydet
Titular

Lanzarote a Caballo (Lanzarote ratsastaen)

Hevosista ja ratsastuksesta pitävät voivat nauttia suosikkiharrastuksestaan Lanzarotella lomaillessaan. Saaren eteläosassa, lähellä Puerto Caleroa sijaitseva Lanzarote a Caballo tarjoaa ratsastustunteja ja järjestää koko perheen ratsastusretkiä saarella. Talleilla on myös lapsille tarkoitettu Fort Apache -leikkialue ja maatila, jossa perheen nuorimmat voivat ihastella poneja, ankkoja, lampaita ja muita eläimiä.

Categoría
Vapaa-ajankeskukset ja matkailunähtävyydet
Titular

Akvaario Lanzarotella

Saaren itäosassa sijaitseva Costa Teguise tarjoaa vieraille mahdollisuuden uida haiden lomassa. Lanzarote Aquariumissa vieraat voivat sukeltaa 1,8 metrin pituisen viiksihain ja useiden bambuhaiden lomassa. Tämä on ainutlaatuinen kokemus, koska näihin lajeihin ei juuri koskaan törmää luonnonoloissa avomerellä. Sukeltaminen tapahtuu asiantuntevan henkilökunnan tarkassa valvonnassa, eikä osallistujilta edellytetä valmistautumista tai kelpoisuutta osoittavia todistuksia.

Categoría
Vapaa-ajankeskukset ja matkailunähtävyydet
Titular

JUNGLE PARK

Eteläisellä Teneriffalla sijaitseva Jungle Park tarjoaa Kanariansaarten kuuluisimman petolintuesityksen, jossa kotkat ja haukat lentävät alaspäin lattiatasolle ja melkein sipaisevat katsojien päälakea. Lapsilla on mahdollisuus syöttää ja silittää erilaisia villilintuja. Tämä on ainutlaatuinen paikka, jossa vieraat voivat kuljeskella rauhassa eksoottisten eläinten ja petolintujen lähellä – aito viidakko on vain kivenheiton päässä Aronan Los Cristianosin kaupungista.