Älä jätä tätä väliin Lanzarotella

Tärkeimmät paikat Lanzarotella Kanariansaarista nauttimiseksi

Kanariansaarista itäisimmälle Lanzaroten saarelle on ominaista sen omalaatuinen vulkaaninen mustan ja punertavan sävyinen ympäristö, joka paikoittain muistuttaa Marsin pintaa. Saarella on ainutlaatuinen ympäristö, joka kätkee lukemattomia salaisuuksia tuliperäisen maaperän viinitarhoista, joissa voi maistella todella ainutlaatuisia viinejä, värikkäisiin suolatasankoihin, maagisiin maanalaisiin gallerioihin tai taiteilija César Manriquen suunnittelemiin viehättäviin paikkoihin. Ikimuistoisia paikkoja, joissa vierailua ei voi jättää väliin.

Contenido
Contenido

Kaksi Lanzaroten houkuttelevinta kohdetta. Nämä lähellä toisiaan sijaitsevat paikat syntyivät Timanfayan purkausten jälkeen. Purkaukset loivat maanalaisen maailman, joka käsittää luolia, tunneleita ja gallerioita. Niiden holvit ja seinät ovat yllättävän värikkäät. Lisäksi alueella on maanalaisia järviä, joissa asuu kotoperäisiä lajeja, kuten sokea rapu.
 

Contenido

Tästä  César Manriquen suunnittelemasta paikasta on upeat näkymät sitä ympäröivään luontoon. Sieltä näkyvät La Graciosa ja saaret, jotka muodostavat Chinijon saariston sekä merenkaistale, joka tunnetaan nimellä El Río, joka erottaa ne Lanzarotesta. Upea ranta ja Famaran kalliot, valtameren äärettömyys...Unohtumaton näky.

Contenido

Suuri, kesyttämätön, hienoa kultaista hiekkaa, Atlantin ja mahtavien kallioiden välissä… tätä on  Famara, yksi Kanariansaarten kauneimmista rannoista. Paikka on paratiisi tuulessa ja aalloilla urheilijoille sekä niille, jotka nauttivat pitkistä kävelyretkistä auringon paisteessa.

Contenido

Papagayo  on valkoisen hiekan ja tyynien turkoosien vesien turvasatama ja ihanteellinen snorklaukseen. Se on yksi saaren kauneimmista kolkista, kaukana hälinästä ja jossa voi nauttia rentouttavasta päivästä rannalla. Takana Los Ajachesin luonnonmonumentin karu maisema, edessä näkymät Fuerteventuran ja Lobosin saarille.

Contenido

Teguise huokuu historiaa. Kävely suojatun arkkitehtonisesti, historiallisesti ja taiteellisesti arvokkaaksi tunnustetun keskustan läpi, jota hallitsevat mukulakivikadut, komeat rakennukset ja perinteistä arkkitehtuuria edustavat rakennukset, tuo mieleen paikan upean menneisyyden. Joka sunnuntai täällä järjestetään vilkas tori, joka on yksi Kanariansaarten suosituimmista ja tekee päivästä ainutlaatuisen.

Contenido

Tämän alueen tuliperäinen musta maa luo vastakohdan viiniköynnösten vihreydelle luoden kauniin ympäristön, joka on ainutlaatuinen maailmassa. Malvasia-viinit, jotka valmistetaan perinteisillä viljelytekniikoilla, ovat kansainvälisesti tunnustettuja laadustaan. Näiden viinien maistelu edessä aukeavaa kaunista maisemaa ihaillen on lyömätön kokemus.
 

Contenido

Tämä suolainen maisema ja sen silmiinpistävä värimaailma on yksi Lanzaroten unohtumattomimmista paikoista. Paikka on julistettu tieteellisesti kiinnostavaksi kohteeksi sen valtavan arvon vuoksi. Kyseessä ovat Kanariansaarten suurimmat suolatasangot ja ne ovat edelleen käytössä. Pienestä kaupasta voi ostaa erilaisia todella laadukkaita suolalajeja, joita tuotetaan suuressa järvessä, johon virtaa valtameren vesi. Hieno tuliainen kotiin vietäväksi!